Защитникът на ЦСКА Християн Петров говори пред клубната телевизия след поражението

...
Защитникът на ЦСКА Християн Петров говори пред клубната телевизия след поражението
Коментари Харесай

Християн Петров: Показахме, че не отстъпваме на Лудогорец, в правилна посока сме

Защитникът на ЦСКА Християн Петров приказва пред клубната телевизия след провалянето с 1:2 от Лудогорец в Разград. Младият защитник получава все по-често шансове за изява от Саша Илич и към този момент оправдава упованията към него.

" Да загубим мач от главен съперник е тежко, изключително, откакто според мен сме ги надиграли. Имахме много положения, те имаха своите. Тежко е, само че ни радва играта и че показахме, че не сме нищо по-лошо от тях ", стартира Петров.

" Радостта на почитателите, че сме играли добре, даже и след загуба, също доста ни топли. Тяхната поддръжка е доста значима за нас. Друго е, когато всеки ни поддържа и стадионът е цялостен. Има един тласък, който получаваш. Мисля, че в случай че повече почитатели идват на мачовете, ще е още по-добре за нас. Ако продължаваме да упражняваме, виждате, нашият колектив е добър. Феновете лека-полека се връщат ", добави бранителят.
 Саша Илич за следващ път трансформира схемата на игра
Саша Илич за следващ път трансформира схемата на игра

Сърбинът не стопира да опитва разнообразни схеми

" Треньорите доста добре могат да пренесат нещата. Комуникацията е доста значима. Връзката сред треньор и футболисти е доста добра. Ръководството и всички в клуба ни оказват помощ, даже когато играем едва. Идват, поддържат ни, споделят ни, че ще се получи, единствено би трябвало да работим. Мисля, че сме в вярната посока ", сподели още младокът.

Той разкри и на коя позиция на терена се усеща най-добре: " Най-добре се усещам като централен бранител. Играл съм го това цялостен живот. Когато се е налагало, съм играл и като ляв краен бранител, и като отбранителен полузащитник. Когато би трябвало, оказвам помощ. "
 Снимка 591084
Източник:

" За мен 3-5-2 е супер скица. Чувствам се доста добре, изключително в лявата част на защитата. Мисля, че показахме положително лице, въпреки да не сме го практикували толкоз. Направихме няколко тренировки, един мач. Ако продължаваме да играем с тази скица, ще се получат нещата ", съобщи Петров.

" Мотивацията е най-важното нещо във футбола. Трябва да бъдеш на 100% предан на всичко. Мисля, че против Хебър би трябвало да затвърдим положителната игра и желанието и да вземем трите точки ", сподели още Християн Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР